Ivory playa

Åhh, detta stället är sååå underbart!
Det är ett galet fint hotell, nära till stranden, fin pool och fina lägenheter. Vill tillbaka hit, älskar Mallorca, älskar Alcudia och älskar hotellet!

Jag var här förra sommaren med min mamma, pappa och med min vän Johanna. Vi hade en vecka full med skratt och massa bra minnen. Vi träffade lite vänner där, två som gick i min klass från 6års till 6an, så vi spenderade lite tid med dom, sen var även mina nästkusiner där (som jag typ aldrig träffar annars), så dom träffade vi också lite. Jag läste ut en Elsas värld boken på en vecka och vi var på ett badland, även om det inte var så jättekul där. Vi gick runder på kvällarna, träffade på massa roliga människor, träffade på svenskar och jag skrek 'hola' till en som gick runt och sålde typ blinkande saker och han log stort och skrek 'hola' tillbaks medan jag och Johanna började skratta like never before. Vi snackade om One Direction (inte något ovanligt) och skrattade så mycket att mina föräldrar nog var lite trötta på oss. Varje kväll var det underhållning på scenen, vi kollade på när personalen på hotellet dansade till Danza Kuduro och Chocolate song (eller vad den heter) och ja, vi hade det så sjukt kul!

När vi satt på flygplatsen, i väntan på att gå på flygplanet och åka hemåt hade Johanna känslan av att någon från One Direction var där och jag var typ 'jo, men sure...' Men när vi då kommer hem och inser att LOUIS TOMLINSON hade varit på samma Ö som oss. HAN hade varit på Mallorca. 20-30 minuter ifrån oss. HAN hade varit på samma flygplats som oss (dock inte samtidigt, men ändå) och sen dess har vi båda börjat lita på Johannas magkänsla mer och mer. Den har haft rätt ett antal gånger! 
I miss this so much!

Tänk på att du aldrig är anonym på internet!
*Bilder är tagna utav oss om inget annat sägs.
*Designen är gjord utav Angelica.
*Vi gör länkbyte/bloglovin byte.

bloglovin

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (kommer ej publiceras)

Blogg/hemsida:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0