X-factor

Jag ska nog snart krypa i säng med en förkylning som börjar ta över och en hals som gjort ont hela kvällen. Usch, jag vill inte bli sjuk. Det funkar inte, då jag vet att några prov väntar osv. 
Får se hur det är imorgon, hoppas inte det är värre än att jag kan gå till skolan..

Förresten, från och med idag (tror jag) kan man börja söka till X-FACTOR. Jag hade inte tänkt att göra det (hahaha absolut inte!!) men jag har faktiskt några vänner som tänk söka och dom alla är sjuukt duktiga på att sjunga och jag hoppas verkligen att dom gör det, så dom inte bara sitter och säger det. Åh, tänk att få se några av sina bästavänner där... lixom, proud moment, haha! :) 





Duktig tjej!



Jag innan skolan / lite läxor


Det har varit en betyligt mycket bättre dag idag!
Vaknade halv sju och blev glad när jag kunde sova en timme till, sedan gick jag upp, duschade, tog det lugnt och sedan jag gick till skolan. 

Efter en tråkig skoldag gick jag hem och gick direkt in till mina granne, så vi tränade lite till ett kommande prov. (Vi går inte i sammaklass, men ska ha samma prov i hemkunskap). Vi pluggade i ca en och en halv timme och sedan gick jag hem för att äta. Vid halv 6 började jag plugga igen, fast denna gången hemma. Har gjort franskläxan, engelskläxan och NO läxan. Känns som jag fått mycket gjort idag - känns bra! Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt som jag alltid gör på datorn. Pusss :)


En helt vanlig måndag

Go'kväll! 

I eftermiddags tog jag och Johanna oss ut i kylan och fotade lite.... vi var ute i en halvtimme ungefär, men mina fingrar var verkligen helt röda och iskalla!! 

Jag och Johanna brukar mest träffas på helger osv, så det känns alltid kul att kunna träffas på vardagarna också, det hela slutade med att hon gick hem vid 7.
Nu ska jag snart kolla på familjen annorlunda. Ett måste, även om jag nu förtiden har svårt för sitta och kolla på TV.. haha! 



Låter bilden tala



True words!

Åh, jag och måndag går verkligen inte ihop. Allt är bara så jobbigt och jag har haft ont i magen hela dagen. Life goes on... ha det bra!


Nom nom nom

Hola! ;) Idag har man då inte gjort något.. Har bara tagit det lugnt, sätt på film och tjockat till mig! hahaha. Fast sen så sprang jag 4 km också. Detta inlägg blev ganska så tråkigt så lägger till några bilder :D
Föresten, lämna en kommentar och berätta oss vad NI skulle vilja läsa om? Mode? One Direction? ;)

image description


Trött tjej



Där ser ni en bild på mina ganska nya skor. Love it!

Har träffat söta Neo idag också, innan han och hans föräldrar skulle köra hemåt. Just nu lyssnar jag på engelsk radio, fast det är typ slut nu. Aja, ha det bra!


Want U Back




Jag köpte tröjan från Monki :) x

image description


Ingen rubrik

Såå, nu är man hemma då. Eller kom hem vid 17.00 men aija ;) Var med Zara och Linn, vi hade det jätte kul! Vi bakade och ''chillade''. haha ;) Nu så är våra gäster här, själv sitter jag och kollar på tv (forever alone).
Här är i alla fall lite bilder från idag..

Våran misslyckade 1D kaka ;)

 

image description


Kak-kalas



Glad tjej, varm halsduk och stickad tröja! Nu blir det kak-kalas ;)

Vad händer på en lördag?

Roligt att Sofia är tillbaks, right? ;)

Om en timme ska jag iväg till min mormor & morfar, då mormor fyllt år, så det blir kak-kalas. Onyttigt och gott! Sedan ska jag träffa mitt kusinbarn Neo! Senaste gången jag träffade honom var mellan jul och nyår, så det är nästan exakt en månad sen. Den killen är så himla söt och snäll, och jag som ääälskar små barn så blir det lixom inte bättre. Nu ska jag fixa mig lite med some good music. Ha de bra!

Har inte alls mycke bilder, så har ni inte redan tröttnat på alla 1D-bilder jag lägger upp så kanske ni gör det nu.


men dom är ju sååååå snygga



Tillbaks!

IM BACK, AND IM READY TO BLOG AGAIN! :D I alla fall, jag är tillbaks nu! Har haft sååå mycket prov och läxor och annat skit... Men nu jävlar ska de bloggas! Snart ska jag iväg till Zara, vi ska typ bara chilla och ha de kul :) Sen så kommer det lite gäster till oss ikväll. Men ska börja göra mig i ording nu men bloggar senare, puss! x

 

image description


FREDAAAG!

Jag är glaaaaaaaaaaaaaaad idag! 

Det är fredag och mina två prov som jag tjatat om är avklarade! Känns riktigt skönt! Nästa vecka väntar ett hemkunskapsprov, men jag tror det kommer gå bra. Ikväll ska jag och min bror laga mat - kyckligwok med nudlar! Just nu lyssnar jag på NRJ i hopp om att One Thing ska börja spelas. Vad hittar ni på?


Det fick bli en finfinfinfin bild på Liam!



Svar på fråga


Tack fina du! :)

Vi har träffats genom twitter och vi började snacka där pga en tjej som vi båda känner, haha! Jag (Angelica) träffade henne första gången i Oktober, vilket Sofia också gjorde, och sedan började jag och Sofia snacka mer och mer. Jag skrev typ 'vill starta en blogg med någon istället för att ha en helt själv' och woop så bestämde vi oss för att starta en, haha! 

Roligt när ni ställer lite frågor, var inte rädda för att fråga, kram! :)

Let's do this

Nu kommer jag här med mina depp-inlägg!

Men SO provet är avklarat och imorgon väntar ett NO prov. Jag är hemma själv nu, så ska skruva upp musiken och börja plugga. Trååååkigt, men jag måste. Jag ska klara detta!


Fina killar ♥

Vem tycker ni är snyggast?
Från vänster - Louis, Zayn, Harry, Liam & Niall




Plugg, plugg, plugg

Jag är tröööööööööött. Har suttit och skrivit en 'uppsats' om hinduismen, men med lite tur kan jag nog klara SO provet, haha! 
Har skrivit det på datorn, så jag har inte lyckats hålla mig undan från facebook, twitter osv, men jag har skrivit ihop en text nu och det känns skönt. Nu måste jag bara träna lite mer på kemin... usch. 
Har redan börjat fundera på om jag ska baka något gott eller sådär på fredag eftermiddag... en belöning efter massa plugg denna veckan? Eller om jag helt enkelt ska ut och springa? Fast det är så mycket is överallt? Aja, nu blir det kemiplugg. Hejja hejja...



Länkbyte

Fin tjej och en fin blogg! Klicka in er hääär!

Inte kul...




... men det måste göras. Let's do this poooooooooooooo!



Sorry!

Åhhh, jag är så så ledsen för min dåliga uppdatering. Jag har prov imorgon och på fredag och jag måste verkligen plugga. Men, hade varit kul om ni kommenterade lite, pusss :)



Inget viktigt egentligen

Förlåt för usel blogging, men igår var jag verkligen trött och det är inte direkt bättre idag. Är trött på skolan efter bara dessa veckorna och jag längtar såååå till sportlovet.
Nu måste jag plugga - två prov väntar, SO och NO. Alltså, SO är ändå helt okej, men jag hatar verkligen NO och vår lärare är inte den bästa. 

Mina två fina vänner har kommit hem från London och jag vill att dom lägger upp maaaaaaassa blider NU så jag kan kolla. Dom verkar ha haft riktigt kul och jag är fortfarande sååå glad för deras skull!

jag har heller inga bilder... åhh, vad allt känns trist alltså  ;)



Happy news?

Måndag igen - inte kul. 
Skoldagen var väl helt okej, så bra en måndag kan bli iaf. Jag ska göra lite läxa nu och försöka plugga till två prov medan jag lyssnar på NRJ.



Åh, man dör ju lite. Måste lyssna på NRJ hela kvällen nu, eftersom mer info kommer inom kort.. ;)



Lat tjej



Har inte gjort något vettigt idag och har inga planer på att göra något speciellt nu heller. Jag ska nog försöka lägga mig tidigt idag. Ny vecka imorgon och jag har typ två prov som väntar. Inte kul.


sometimes i pretend to be normal but it gets boring so i go back to being me

Några bilder som jag tog idag, det snöar så himla mycket här! le cry :'(


Fortfarande snö

Godmorgon!

Okej, har varit vaken sen typ 10, men ändå. Har sovit över hos Johanna inatt och jag har lärt mig att spela lite piano.. inte illa! Vi är lite lata av oss och sitter fortfarande här i pyjamas! Snön ligger fortfarande kvar där ute, men vi har ingen ork till att gå ut...



Till två fina vänner ♥

Vet ni? Imorgon ska två av mina vänner jag träffat genom twitter få träffa ONE DIRECTION.

Evelina & Thilda är två av de snällaste tjejerna på denna jord, trust me. Började väl snacka med Thilda först och sedan Evelina - något jag inte ångrar. Två suuuuper snälla tjejer, som jag never ever wanna loooooooose! Galet fina människor som båda två förtjänar att få åka till London och träffa killarna (även om jag är så sjuukt avundsjuk och kommer börja gråta imorgon). 
Jag önskar dom världens bästa resa och att dom får det såååååååå kul!
Sen har jag snackat med Evelina och får dom tid ska hon försöka spela in en video när Louis säger 'hej angelica' eller något. OM hon lyckas måste jag komma på ett sätt att tacka henne....

Evelina och Thilda, hoppas ni får världens bästa dag med One Direction, med varandra och alla som ska åka. Ni förtjänar detta så sjuukt mycket. Skrik lite extra mycket på konserten från mig. Jag älskar er tjejer



En kaka





Min bror har tjatat på mig nu i kanske 1 månad att jag skulle baka en sånhär kaka till honom, så idag gjorde jag och Johanna det. Mumisg blev den allt! Jag ska snart äta lite Billys pan pizza och sedan ska jag hem till Johanna och sova där. Kram! 



The city..

Nu har man kommit hem från stan, var där med Sofia :) Det blev inga stora köp, köpte bara en top of the pops och en t-shirt. T-shirten var ganska så random, de stog ''Absolut Svensk'' på den (if ur a directioner u know what I mean) ;) Nu så kollar jag på ''Livet blir bättre''. Har faktiskt aldrig förut sätt den serien men den är faktiskt väldigt bra. Bloggar trorligen senare ikväll :) Chio bellas! x

image description

Lite nytt!

Jag fixade utan att fråga Sofia, så jag hoppas att hon gillar det! Vad skulle ni tycka om jag la ut lite design tips här på bloggen? Hade det varit kul? :)

Ute faller snön

Ja, rubriken stämmer! Till och med så att snön lägger sig sakta men säkert på gräset och jag hoppas innerligt att det blir lite mer snö i eftermiddag och att jag senare kan ta med min finaste ägodel - kameran, och fota lite vinterbilder. För jag har inte en enda nästan. Det är inte okej när det närmar sig slutet av januari! 

Jag snackade lite snabbt med Sofia innan och hon skulle träffa en kompis idag, så jag tror nog att hon uppdaterar senare idag :)



Följ oss på bloglovin!

bloglovin bloglovin bloglovin

Nu har vi fixat så ni kan följa oss på bloglovin. Vi fick lite frågor om vi gör bloglovin byten och vi har bestämt att vi gör det. Så, vill ni göra ett bloglovin byte är det bara att kommentera så fixar vi det! :)

Bloglovin

Godmorgon!!

Jag håller på att fixa bloglovin till bloggen, därför måste jag lägga in koden här.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3305513/were-making-all-the-same-mistakes?claim=6a9bxykgfmr">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Det är lördag och jag har inte kommit på något vettigt jag kan göra idag. Är trööööött men jag kunde ju sova länge idag, vilket blev till tio. Hoppas ni får en fin dag! :)





En fredagskväll!

Go kväll! Har precis kollat på 'Fredagskväll med Malin' eftersom One Direction var med där. Malin hade varit i London och träffat dom, gud vad lycklig hon måste vara då!
Just nu snackar jag med Sofia på facebook och vi typ fangirlar då ett sånt 1Dupdates account skrev på twitter att killarna ska vara i olika länder nu de närmsta månderna, bla SWEDEN! Kanske kanske...

Jag är såååå fotosugen men vet inte vad. Funderar på att bara gå runt i huset och fota lite närbilder eftersom jag har mitt Close Up filter. Kanske lägger upp lite bilder senare, vill ni de? :)



Det är fredag!

Freeeedag igen!
Vi har varit lite dåliga på att uppdatera, men från och med nu ska jag verkligen försöka bli bättre! 

Igår kom snön hit, gissa om jag blev glad? Som ett litet barn på julafton. Jag gick ut och var riktigt glad. Dock blev jag mindre glad i morse då jag vaknade typ 40 minuter försent plus att snön var borta. Inte någon bra morgon, tyvärr. Men, jag hann i tid till skolan och dagen har väl rullat på. På franskan läste vi upp lite dialoger vi gjort själv, på SO;n jobbade vi i boken och sedan på hemkunskapen hade jag teori och blev sedan bjuden på stekt fisk och mos, så det var nice! Lunchrasten var i en timme där jag och några vänner satt och snackade och sedan var det dags för NO. Jag hatar verkligen NO, men idag gick det snabbt eftersom vi inte behövde lyssna på någon tråkig genomgång. Bildlektionen var typ roligast. Vi bytte platser och jag kom bredvid en kille och han är verkligen snäll, dock lite jobbigt. Han la sig ner i mitt knä osv. Gjorde inte så mycket på lektionen, men har lite idéer till de vi ska göra, så kanske jag kan göra det hemma i helgen! 

Hade varit kul om ni kommit med lite tips på hur vi kan göra bloggen större, och vad vi ska blogga om! :)

A new day

Godmorgon :)

Idag är jag trööööööööött. Fick gå upp vid halv sju eftersom jag skulle duscha, så jag har redan varit uppe en timme nu. Somnade väl lite försent igår, men jag kommer inte i säng innan 11 och somnar inte innan halv tolv!
Igår var jag på konfirmationsträff där vi sjöng och kollade på film.. ehm high school musical, det var verkligen längesedan, men ja, inte dom bästa filmerna ;)

Skolan kommer nog vara ganska lugn, eller, jag hoppas det! Måste ta hem lite böcker för att plugga till ett SO prov och jag måste även gå till dagis för hämta min lapp ang. praoplatsen :) Fredag imorgoooon, can't wait ;)



Förlåt! :(

Förlåååt! Har värkligen typ inte bloggat ett dugg! Men nu, nu bloggar man! Idag så var man med Isabelle, vi pluggade lite spanska och sen drog jag hem lite före fem. Men ska kanske börja på basket (har hört att man får bra ben av det) så då satsar man ;) Hahaha, nej men det värkar roligt så varför inte? Ska nog springa lite snart så jag inte känner mig sådär jätte lat. Tänker nog lägga mig ganska så tidigt ikväll, har varit så sent uppe de senaste dagarna och känner att jag värkligen måste få sova lite bättre. I morn är det också fredag! yayy! Denna vecka har faktiskt gått ganska så fort. Idag så kom ju tour video diary 3 ut! Fast det är något fel med den nu så man inte kan se den i Sverige (narnia)... Men när man kan se den igen så lägger jag ut den på bloggen! Men ska nog ta mig upp från soffan och springa lite som sagt. Bloggar mer i morn! Chiao! x

Take me back to Dubai♥




Tandläkare och prao

JAG ÖVERLEVDE HOS TANDLÄKAREN!
Jag har i stort sätt varit nervös hela dagen, men nu är det gjort. Övervann rädslan och jag dit, all alone. Skratta inte nu, men detta var första gången jag var där helt själv. (Ja, jag fyller 15 i år, but i don't care!). Sedan gick jag till dagis för att hitta en praoplats, så jag ska spendera en vecka på ett dagis! Ska faktiskt bli kul, men jag inser nu att jag kommer vara trött. Jag var där inne i typ 7 minuter och alla bara skrek, sprang rundor osv. Där var en ensam lärare och jag tyckte sååååå synd om henne, men hon verkade glad ändå. Hon var super trevlig, så det blir nog kul att få komma dit. Sedan jobbar två som jag känner där (mina grannar) plus att jag själv gått på dagiset, så ja, det kommer nog bli en rolig vecka. Allt är detsamma som för 10 år sedan, bara de att ALLT kändes såååå litet när jag stod där och kollade. Seriöst... där alla små barnen hänger sina kläder osv! 

Aja, har lite läxor att fixa nu, kram! 



Tandläkaren = usch

Hejsan! Måndag igen och blev ingen direkt bra start. Haft massa jobbiga lektioner, vi har läxor och vi har fått reda på att vi ska ha SO prov, NO prov, hemkunskaps prov, idrottsprov och... ja det var typ de. Alltså, usch, jag hatar skolan! 
Imorgon ska jag till tandläkaren. TANDLÄKAREN! Världens hemskaste sak. Alltså, jag verkligen HATAR det. Ska var där 14.15 imorgon och slutar inte förrän 15.00, så det enda positiva är väl att jag får sluta skolan tidigare än vanligt. Måste gå typ... kvart i två för hinna dit och uhh, jag vill inte! Tandläkaren är en av mina största rädslor, end of!

Vi har även fått massa information ang. praon som vi ska göra vecka 10, så jag ska se om jag kanske kan fixa det imorgon, så jag får en bra prao plats :)
Kramisar!



Vad gör man en söndag?

Hallloj! Jag hatar typ söndags kvällar.. när lixom vet att man ska upp tidigt nästa dag och sådär, men det har varit en lugn söndag. Nästa vecka väntar ett tandläkarbesök (kill meeeeeeeee) och förmodligen mycket plugg. I musik och bild har vi fått reda på vad vi ska göra och det är inga lätta saker. Men, jag ska nog kolla på handboll på TV senare. Springturen jag tog innan var nödvändig och det känns niiiiiiiice nu! :)


Lite bilder från musik video till One Thing! Har inte riktigt kommit över hur bra den är.. jag lär nog aldrig göra de!



Slapp söndag

Hejj! 

Idag är det en riktig slapp-söndag. Jag gick upp vid halv tio och sedan vid tio åt jag lite frukost. Egentligen skulle ja och tre vänner gå til kyrkan, eftersom vi ska konfirmatiera oss så måste vi gå på 10 gudstjänster, men jag kände inte alls för de idag och eftersom jag redan varit på 5 gudstjänster och har till Maj på mig, så kändes det inte så dumt att hoppa över det idag och ta det lite lugnt. Jag behövde duscha också, men innan jag gjorde det gav jag mig ut på en springtur, och det känns verkligen bra just nu. Klockan är snart ett och jag har redan hunnit med de som jag tänk att göra idag. Annars blir det lätt att man skjuter fram det tills tre tiden och det blir bara jobbigt då. Har sprungit två gånger denna vecka - det var mitt mål. Känns skönt att ha gjort det!

Nu har jag duschat, använt mitt body butter (köpt på coop, 39 kronor eller något) och det rekommenderas verkligen! Har använt de sen början av året och jag måste säga att det faktiskt gör huden lenare - ett tips alltså!
Dagens outfit är mjukisbyxor, ett linne och en vanlig tröja! Härlig söndag! :) 



Ivory playa

Åhh, detta stället är sååå underbart!
Det är ett galet fint hotell, nära till stranden, fin pool och fina lägenheter. Vill tillbaka hit, älskar Mallorca, älskar Alcudia och älskar hotellet!

Jag var här förra sommaren med min mamma, pappa och med min vän Johanna. Vi hade en vecka full med skratt och massa bra minnen. Vi träffade lite vänner där, två som gick i min klass från 6års till 6an, så vi spenderade lite tid med dom, sen var även mina nästkusiner där (som jag typ aldrig träffar annars), så dom träffade vi också lite. Jag läste ut en Elsas värld boken på en vecka och vi var på ett badland, även om det inte var så jättekul där. Vi gick runder på kvällarna, träffade på massa roliga människor, träffade på svenskar och jag skrek 'hola' till en som gick runt och sålde typ blinkande saker och han log stort och skrek 'hola' tillbaks medan jag och Johanna började skratta like never before. Vi snackade om One Direction (inte något ovanligt) och skrattade så mycket att mina föräldrar nog var lite trötta på oss. Varje kväll var det underhållning på scenen, vi kollade på när personalen på hotellet dansade till Danza Kuduro och Chocolate song (eller vad den heter) och ja, vi hade det så sjukt kul!

När vi satt på flygplatsen, i väntan på att gå på flygplanet och åka hemåt hade Johanna känslan av att någon från One Direction var där och jag var typ 'jo, men sure...' Men när vi då kommer hem och inser att LOUIS TOMLINSON hade varit på samma Ö som oss. HAN hade varit på Mallorca. 20-30 minuter ifrån oss. HAN hade varit på samma flygplats som oss (dock inte samtidigt, men ändå) och sen dess har vi båda börjat lita på Johannas magkänsla mer och mer. Den har haft rätt ett antal gånger! 
I miss this so much!




Så detta är min första gång när jag skriver på svenska i denna blogg! Har inte haft någon ork eller lust att bloga dom senaste dagarna.. Men nu är jag här igen! Så igår kom One Thing musik videon ut! Var själv hemma hos några kompisar så kunde inte se videon tills 19.30... Men när jag såg den så dog jag, är typ i himlen nu! Idag har jag typ inte gjort så mycket. Eller joo, var med Sofia idag (jag vet bästa namnet) vi fikade och snackade lite, det var andra gången vi träffades :) Sen har jag skypat med Bella och Isabell, och nu så skypar jag med Johanna. Och just de! Något helt jätte awesome hände idag... MAZ TWEETADE MIG OCH FOLLOWADE MIG! Fick typ damp (Bella och Isabell vet det). Så är jätte glad just nu!! :D Men nu ska jag och Angelica blogga så mycket vi bara kan! Nu ska jag nog börja lägga mig snart men bloggar mer i morn! Night! x

Music video to One thing



Så så så så så så såååååååååå bra. Så perfekt. Såååååååååååååååå galet bra och fin och.. okej, förlåt. Ni fattar.
I love it! Vilket jag tror (vet) att Sofia också gör!
Låten är en utav mina favoriter, killarna är så galet snygga och videon är så perfekt!



Livet är inte ett uppdukat bord, se till att duka det själv.

Första veckan av skolan är avklarad, känns faktiskt ganska bra att vara igån igen.. inte för att jag gillar skolan, men för att jag älskar att träffa mina vänner! Under jullovet var jag mest hemma och hade inte så mycket att göra, vilket också kan vara riktigt skönt, men är ändå ganska peppad inför denna terminen. Har bestämt mig för att verkligen jobba hårt i skolan, jag är en sån person som har ganska höga krav på mig själv och jag vill ha bra betyg. Många kanske tycker att jag är en "stude" men eftersom alla lärare står och har föreläsning (typ) om att man måste ha bra betyg för att få en jobb, osv, så tror jag att många i klassen satsar på höga betyg. Min klass är typ.. jätte stökig, vilket inte alls är kul, men samtidigt kan vi va en lugn klass och då är det en jävligt bra klass! Det är inte så att jag är orolig över mina betyg, men jag vill förbättra mig! 

Ska även ta tag i att börja springa nu denna våren, jag ska sluta äta massa onödiga saker, som kakor, godis och ja, you get it. Ska försöka sluta äta lösgodis, men jag kommer inte klara mig utan choklad. Choklad i mindre mängder är okej! ;) 

Och, innan detta år är över, SKA jag ha träffat/sett One Direction. Om det så är i Sverige, Danmark, Norge, UK eller ja, ni fattar. Jag SKA träffa dom. Inget kan stoppa mig, so here I come!

Genomblåst

Hemma från en lång och allt för jobbig dag i skolan. Jag gick upp klockan sju imorse och jag var verkligen jättetrött, då jag somnade vid halv ett - ett igår kväll. När jag väl var klar insåg jag att det både blåste och regnade ute... väldigt kul! Men, sån tur va så var det inte så mycket och jag gick till skolan med min alldeles förstora hätta på
huvudet...
Skolan erbjöd Broccolisoppa och det gillar inte jag. Min lunch bestod av två knäckebröd och två glas vatten! (Sen träffade jag på min typ kusin i matsalen för hon jobbar där ibland.. trevligt värre!)
Efter lunch väntade engelska, slöjd och matte... och jag hade ont i magen, jooooooobbigt! När klockan äntligen var tre tog jag min väska och gick ifrån skolan och såklart ska det blåsa, så just nu är jag typ .. genom blåst. Såklart skulle det börja regna den sista biten, så jag fick en dusch på köpet, tack! Har varit en lång dag i skolan, ont i magen och det blåser för mycket för att jag ska ge mig ut och springa. Känner att jag redan är förkyld och bara av att gå hem i blåsten började näsan rinna. Nej, jag springer i helgen! Här hemma blir det kokt fisk till middag! KOKT FISK!? uhh, jag gillar inte de!

Usch, nu ska jag ta det lugnt! Inga läxor och inget måste-göra. Känns skönt!





Svenska istället

Nu är det såhär, vi har bestämt oss för att skriva på Svenska, eftersom det känns som här är flest svenska läsare, så yes, let's go! 

Lite dålig uppdatering från min sida, men Sofia har lyckats hålla bloggen i liv! Iaf, första skoldagen idag efter ett skönt lov, usch och fy! Men, jag har bestämt mig för att verkligen jobba hårt i skolan denna terminen, då jag verkligen vill höja mig i de flesta ämnena :) 

Jag har inte tid att blogga just nu, men ja. Jag ska göra klart en design till en ny blogg jag och en vän ska starta och sen ska jag skicka en bild til Sofia till videon hon ska göra och sen ska jag skriva en del av min och min andra väns novell.. puh, jobbigt värre!
Vi hör, pusss



btw- ska fixa med kategorierna och sånt när jag har tid, så vi ändrar om till svenska osv!

1D stole my ♥

RT If you love One Direction..
Just some random pics of 1D ;) But guys, should we write in english or swedish? We need to know what you guys think! x





English or Swedish?

Should we keep on with blogging in English or should we start write in Swedish!? Pleeeeease, we wanna know what you think :)

Answer! ;)

So there was a girl who asked if Mohombi is from Sweden? And yes he is, I think one of he's parents is Swedish and the other one is from some other country (correct me if Im wrong) :)

image description

So...

So today I woke up at like 11 am? And then I had this meeting with my teacher and my mom came with me. We like talked and stuff and I saw my grades and stuff.. Now Im home and skyping with Isabelle. Tomorrow school starts :( Not feeling exited at all! Im really happy cuz I got my 1D braclets, I'll post a pic of them later today :) So guys leave a question on the other post that's called Question Time! :D Anyways, I'll blog later! x

image description

QUESTION TIME

So, we decided to have a "question-time" or whatever you say.
Send your question in a comment, (in swedish or english) and we both will answer your question!

You've got that one thing





We love this, so yeah, it's the song of the day. Don't you like it too? x

Link Exchange

One more, haha! Well, check out this blog, runned by Saga, she is writng aobut her life and so on, so yeah, cklick here! :) 

If you also wanna do a link exchange, just leave a comment and we will answer you :)

and, sorry for our bad update, but, i'm gonna try to update with some things now! Don't forget to leave a comment!

sunday

Goodmorning! I have been awake since like 10am and now it's almost 11.30am. So, today I have to like... do something. Yesterday, I sat in my room all day, so yeah, I really have to do something, but I don't know what. 
Any ideas? 





Link Exchange

Guys, check out this blog, runned by this sweet girl! You should leave a comment, it would make her happy! :) 
CLICK HEEERE! :)

Things to do


Remember..

Guys! Remember to send in your picture for Zayns bday video! :D Only 4 days left to send in pictures! x

Send the picture to: [email protected]

So C'MON and send in pictures!


image description

New Year 2011♥


image description


Sorry :(

Sorry that I didn't blog yesterday, but I really haven't have time... Anyways, now Im just watching some tv. I was sopouse to meet a friend but she got fever, but we will probably do something tomorrow :) Would you guys like if we would have a competition? If we get many comments on this post saying yes we might do a competiton, who knows? :) Well Im off now, Im gonna blog later today! x

image description

Want U Back






Amazing video, amazing girl :)

Yesterday and today



Two pics from yesterday. It was a rainy day in Helsingborg, so we went to the big mall in Helsingborg, so we weren't outside the whole day :) 
I had an amazing day and toady I have been home and just chillin' - always nice :)


Video tour diary :')

I can even... omg

Answer

Now I'm homeeee, I had a nice day in Helsingborg, I'll write about it later.

We got a question, if we have met the boys, so let's answer! :)

So, I (Angelica) haven't met the boys, BUT Sofia has. She was at an event in Stockholm de 2nd of October, but I couldn't be there :( x



Best of 1D 2011 :')

So this is kind of a late post but I decided to do it anyways :)


So here are my favorite videos with the boys from 2011...  NOTE: these videos are coming in a random order.


And then ofc their music videos :')
There's so many other good videos but I can't link all of them... Or I can but it would take ages ;) So yeah have a great day and I'll blogg later! x



Of to Helsingborg!

Godmorning! This is the 3rd morning I'm up early. Today, I'm gonna take the train to Helsingborg to meet up some friends! We will have fun, as always and I'll update you when I'm home :) So, what are you gyus doing today? x





Isabelle :)

Go and check out this amazing blog that is runned by my good friend Isabelle :) It is in swedish tho, but if ur from Sweden then go and check it out! x

 

image description


My day

Hello! 
I've been with my friend Rebecka today too. I took some photos of her and then we went inside, we just talked and so on! 
Tomorrow, it's time to meet my giiiirls! It was actually some weeks ago (tooo many weeks) so, it's gonna be fun, like always! I'm gonna watch 1 or 2 episodes of 'Desperate housewives' then I should sleep, haha :) 
Here is a pic I took now this evening, what do you think about it? :)




Just follow your heart...♥

 

 


FANFICS :D

So here is all the fanfics that you guys sent to us :) So check out these amazing 1D fanfic blogs! x

'
image description

Hey There Delilah..

Sorry for my bad update the last few days, I haven't been feeling so good (personal life). But anyways, I've been skyping with Johanna almost the whole day :P I haven't really done anything, Im just so lazy today. I was sopouse to be with Isabelle but she got fever today :( So now Im just listening to some music (1D ofc). I watched some weird French movie too, didn't understad a word but it was kinda funny tho. I would need some music tips so if you have some good song tips than leave a comment! I'll do a post later with some 1D stuff :) x

Not the best picture of me...


 

image description


Come one!

Remeber to send in a pic to Zayns 19th happy b-day video! :D 

MORE INFORMATION HERE



and yes, Im in his phone... u jel? ;)


image description

Wednesday

Goodmorning! 
I've nothing to do today, so I think I'll stay home and just chillin. Actually, I feeling a bit sick, but I don't want to be sick right now, because tomorrow, I'll will take the train to Helsingborg with some friends and then meet up some other friends there, and I really wanna meet them because it was ages ago! (Last year at least!) ;)



Baby you're a firework



I didn't get the best pics of the fireworks, but here is a few!



Link Exchange again

One more! 
Haha, this girl is a Belieber AND Directioner, so you better check out her blog! She takes nice pics and her blog is good! So, click HEEEERE like.. NOW and leave a comment :)

It girl


Today, I took free hands and decided! Haha, I like this song, what do you guys think about it? :)





in the car

Hello! Right now, I'm sitting in the car. I've been at the mall and now I'm on my way home! Yeah, Sofia answered the question, why we are writing in swedish.. but, of course can you leave comments in Swedish :) (I can't post any pics from my phone) /angelica

:)

So I just thought I would answer a question that we have got a few times. People ask us why we are writing in english when we are from Sweden. Well, that's because we want that as many as possible can read our blog. So it dosen't matter where you're from :) But yeah, just wanted to let you guys know that. I'll do a post later today cuz right now Im not feeling so well.. Might be sick? Hope not :S Anyways have a great day! x

image description

Link Exchange



We decided to do a link exchange with this girl. As you can see in her header (the pic) she's sweet and her blog is very nice. You can read about...everything! Haha, so, you all should click HERE! :) ... or maybe here?.. and why not here?


A new header!



So, I've made us a new header.. what do you guys think about it? :)



Some pics



This is a few pics from my phone. The first one, with the dog, is from when I was in Lund. Next one is on my cat and then you can see me - and my outifit from new years eve :)
How are you all today? :)



busy..

Sorry that I haven't really been bloging today... But in the early morning we went to my grandparents cuz it takes 2 hours to drive there and we wanted to be home early :) When we drived home there was a snow storm, it was really scary cuz we saw like 4 cars that had like crashed and stuff. When we came home like 7.00 pm Frida came over and now we are just chillin, she's gonna sleepover. But we're probably gonna sleep soon cuz well, we are really tired or well at least me ;) I'll probably blog tomorrow, night! x

image description

A fun day!

Heeeello! 
I've spent this day with my neighbour Rebecka. At first, we had nothing to do, so we watched the first episode of Desperate Housewives because she wants me to like it. And now I do. Haha and then we took something to eat and after that we decided to take a walk because she had to do a thing, but it ended with a 3 hours long walk (with a stop at McDonald's). When we came home, we watched episode 2 and 3! It was a nice day, and now I'm tired, haha! :)




New phone?

Godmorning! I'm up early today, haha! I will spend my day with my friend today, so i think it's gonna be fun! 

Yesterday, i looked at phones, because I have a HTC legend but I don't really like it. I found HTC rhyme and it seems to be a very good phone, and now I really wanna buy it, but I don't know if I should?..

i found that pic at google.



1/1

Soooooorry for not blogging but my internet have been skgfakgf yeah, stupid... haha, well, i'll upload some pics from yesterday later! It was a nice evening/night with my friend Johanna. The internet stopped working at 10-11 something, so we just talked and the we were outside, watching the fireworks... and after thay, we put  some good music on (1D's album) and danced sooo much with music on high volume! :)



Who's in your head?





I have never really been a fan of mohombi, but this song is just amazing :')

image description