Tandläkare och prao

JAG ÖVERLEVDE HOS TANDLÄKAREN!
Jag har i stort sätt varit nervös hela dagen, men nu är det gjort. Övervann rädslan och jag dit, all alone. Skratta inte nu, men detta var första gången jag var där helt själv. (Ja, jag fyller 15 i år, but i don't care!). Sedan gick jag till dagis för att hitta en praoplats, så jag ska spendera en vecka på ett dagis! Ska faktiskt bli kul, men jag inser nu att jag kommer vara trött. Jag var där inne i typ 7 minuter och alla bara skrek, sprang rundor osv. Där var en ensam lärare och jag tyckte sååååå synd om henne, men hon verkade glad ändå. Hon var super trevlig, så det blir nog kul att få komma dit. Sedan jobbar två som jag känner där (mina grannar) plus att jag själv gått på dagiset, så ja, det kommer nog bli en rolig vecka. Allt är detsamma som för 10 år sedan, bara de att ALLT kändes såååå litet när jag stod där och kollade. Seriöst... där alla små barnen hänger sina kläder osv! 

Aja, har lite läxor att fixa nu, kram! Postat av: Lisa - Smilinggirls!ッ

Dagens blogg finns nu uppe, gå in och kolla om det blev du som vann eller anmäl dig till nästa omgång!http://smilinggirls.blogg.se/2012/january/vinnare-av-dagens-blogg-ny-tavling.html#commentLycka till!

/Smilinggirls

2012-01-17 - 17:52:28
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: Jessica

haha, jag tyckte också det var jättejobbigt när jag skulle gå till tandläkaren själv första gången! :P

Postat av: Pia - Smilinggirls!

Hej! Nu har vi utsett dagens blogg, kolla om det blev du eller anmäl dig igen: http://smilinggirls.blogg.se/2012/january/dagens-blogg-ny-omgang-7.html#commentKram :) /Smilinggirls

2012-01-18 - 16:19:36
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: Vem?

bra att du överlevde :D

2012-01-18 - 16:34:27
URL: http://tinanj.se

Tänk på att du aldrig är anonym på internet!
*Bilder är tagna utav oss om inget annat sägs.
*Designen är gjord utav Angelica.
*Vi gör länkbyte/bloglovin byte.

bloglovin

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (kommer ej publiceras)

Blogg/hemsida:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0