Livet är inte ett uppdukat bord, se till att duka det själv.

Första veckan av skolan är avklarad, känns faktiskt ganska bra att vara igån igen.. inte för att jag gillar skolan, men för att jag älskar att träffa mina vänner! Under jullovet var jag mest hemma och hade inte så mycket att göra, vilket också kan vara riktigt skönt, men är ändå ganska peppad inför denna terminen. Har bestämt mig för att verkligen jobba hårt i skolan, jag är en sån person som har ganska höga krav på mig själv och jag vill ha bra betyg. Många kanske tycker att jag är en "stude" men eftersom alla lärare står och har föreläsning (typ) om att man måste ha bra betyg för att få en jobb, osv, så tror jag att många i klassen satsar på höga betyg. Min klass är typ.. jätte stökig, vilket inte alls är kul, men samtidigt kan vi va en lugn klass och då är det en jävligt bra klass! Det är inte så att jag är orolig över mina betyg, men jag vill förbättra mig! 

Ska även ta tag i att börja springa nu denna våren, jag ska sluta äta massa onödiga saker, som kakor, godis och ja, you get it. Ska försöka sluta äta lösgodis, men jag kommer inte klara mig utan choklad. Choklad i mindre mängder är okej! ;) 

Och, innan detta år är över, SKA jag ha träffat/sett One Direction. Om det så är i Sverige, Danmark, Norge, UK eller ja, ni fattar. Jag SKA träffa dom. Inget kan stoppa mig, so here I come!

Postat av: Linn

Heej, Skulle bara säga att jah har bytt bloggadress men kika gärna in på min igen!!!

http://everydaaay.devote.se

2012-01-14 - 22:45:30
URL: http://everydaaay.devote.se

Tänk på att du aldrig är anonym på internet!
*Bilder är tagna utav oss om inget annat sägs.
*Designen är gjord utav Angelica.
*Vi gör länkbyte/bloglovin byte.

bloglovin

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (kommer ej publiceras)

Blogg/hemsida:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0